De verbinding tussen studenten & werkgevers

Een betere match tussen studenten en bedrijven zorgt voor gemotiveerde studenten en tevreden bedrijven


Algemeen_Bouwenaandetoekomst

Registreer als bedrijf

SBB Erkenning op te zoeken via stagemarkt.nl

Wij verbinden stageopdrachten met stagiaires!
Welkom bij Bouwen aan de toekomst: dé website voor alle bouwgerelateerde bedrijven, niveau 3 en niveau 4 studenten van het MBO College voor Bouw, Infra & Interieur. Op deze plek hebben onze stagebedrijven de mogelijkheid om hun stages en opdrachten te plaatsen. Studenten kunnen via deze website zoeken naar een stage en zelf een keuze maken bij welk bedrijf.

Bouwen aan de toekomst
Bouwen aan de toekomst is een project dat uitgevoerd wordt door en voor het MBO College voor Bouw, Infra & Interieur in samenwerking met het bedrijfsleven. Met bouwen aan de toekomst creëren we een omgeving waarmee we studenten toekomstbestendig maken! Voor vragen neem eenvoudig contact op via info@bouwenaandetoekomst.nl

Voor bedrijven & Studenten

Bouwen aan de toekomst is een project dat uitgevoerd wordt door en voor het MBO College voor Bouw, Infra & Interieur in samenwerking met het bedrijfsleven.

Stageplaatsen op maat

Alle stages die op bouwenaandetoekomst.nl worden getoond zijn bouw & infra gerelateerd voor niveau 2, 3 en 4 studenten en kunnen eenvoudig worden gefilterd op specialiteit, branche, type en niveau.

Uw eigen profiel

als student, docent of bedrijf kunt u in onze omgeving uw eigen profiel aanmaken. Door uw profiel zo volledig mogelijk te vullen is de kans op het vinden van een stage, opdracht of kandidaat het hoogst.

Eenvoudig & snel

De website is geoptimaliseerd voor alle soorten devices en internet browsers zodat u altijd overal eenvoudig kan inloggen. Voor hulp kunt u onze uitleg videos bekijken of een ticket aanmaken op de support pagina.

Alles op een plek

Met bouwen aan de toekomst hebben wij een omgeving gecreëerd waarmee we studenten toekomstbestendig maken en bedrijven helpen de juiste kandidaten te vinden voor zowel stages als opdrachten.

Heeft u assistentie nodig?

Het kan voorkomen dat u tijdens het gebruik van bouwenaandetoekomst.nl tegen een probleem aan loopt. Mocht dit het geval zijn dan willen wij u graag zo goed mogelijk van dienst zijn.

Daarom bieden wij de volgende oplossingen aan:
Eenvoudige uitleg videos
Support pagina & ticket systeem
Persoonlijke hulp via de e-mail
Algemene chat

Wij kunnen u nog sneller & beter van dienst zijn als u een screenshot van het probleem mee stuurt & de pagina url (indien van toepassing).

Algemeen_Bouwenaandetoekomst

Laat hier uw e-mail adres achter en blijf op de hoogte van bouwenaandetoekomst.nl

Blijf op de hoogte van de laatste updates van bouwenaandetoekomst.nl

© 2017 Bouwen Aan De Toekomst

All rights reserved. Bouwen Aan De Toekomst

X
X